Kaulakoru Northern Viking Jewelry Wolf & Moon
Kaulakoru Northern Viking Jewelry Wolf & Moon Kaulakoru Northern Viking Jewelry Wolf & Moon

Kaulakoru Northern Viking Jewelry Wolf & Moon

Northern Viking Jewelry
31,92 €
39,90 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24 %

Northern Viking Jewelry Wolf & Moon kaulakoru jossa toisella puolella riipusta Wolf & Moon ja toisella puolella Vegvisir-kuvio.

Tuote on tilapäisesti loppunut.
Toimitusaika 0 - 0 työpäivää

Kaulakoru Northern Viking Jewelry Wolf & Moon


Tuotenro: NVJRS119


Riipuksen mitat: 

  • Korkeus: 3,2 cm 
  • Leveys: 2,5 cm
  • Paino: 15 g
  • Materiaali: 316L Kirurginteräs


Ketjun mitat: 

  •  Paksuus 3 mm
  • Pituus valittavissa: 45 ,50, 55, 60cm


Fenrir: (Susi)

Kerrotaan, että näissä metsissä asuu valtaisa susi. Soturi tietää sen, mutta jatkaa matkaansa rohtonaisen luo, jonka tietää asuvan suon laidalla. Oppaanaan soturilla on musta korppi, taakkanaan taistelussa loukkaantunut jalka sekä kuolleen miehen painosta kauppatavaraa: silkkiä, mausteita, myllynkiviä ja saksanpähkinänkuoria. Saavuttuaan rohtonaisen mökille soturi levittää kauppatavaran pöydälle. Naisen mustat silmät välähtävät kynttilänvalossa. Hän näkee miehen rinnuksilla killuvan korun. “Minä parannan teidän vaivanne, mutta pyydän hinnaksi tuon korun.” Soturi ojentaa korun kaulaltaan rohtonaiselle. Nainen hyväilee korua tyytyväisenä: “Fenrir. Kerrotaan, että se on kahlittu näihin metsiin. Jumalatkin pelkäävät sitä, aiheesta. Kysykäämme vaikka yksikätiseltä Tyrilta! Tämän korun voima on suuri, sillä siihen on kahlittuna Fenririn voima.


Vegvisir:

Voimariimuin koristeltu laiva odottaa poukamassa. Aurinko on värjännyt merenpinnan oranssiksi. Ilmassa tuoksuu hiki ja terva, meri-ilman kostuttamissa nahkaleileissä virtaa olut. Kylänkoruseppä on jälleen hikoillut pimeässä pajassaan, ja kun äänekäs joukko viikinkisotureita nousee laivaan, seppä ojentaa sotureille Vegvisirin, riimukompassin.“Jos tähdet ja kalavirrat johtavat teidät harhaan, Vegvisir ohjaateidät läpi myrksyjen ja loukkojen. Se tuntee määränpäänne, vaikka vaeltaisitte sumun keskellä”, hän sanoo.


Riipus ja ketju toimitetaan uniikissa Northern Viking Jewelry®-Juuttipussissa. Korun mukana toimitetaan pieni vihkonen jossa esitellään Northern Viking Jewlery®-koruja ja korujen tarinoita.



Arvostelut 0 arvostelua