AARNI XO – Visakoivu
AARNI XO – Visakoivu AARNI XO – Visakoivu AARNI XO – Visakoivu AARNI XO – Visakoivu

AARNI XO – Visakoivu

Aarni
169,91 €
199,90 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24 %

Arvokasta kotimaista. Suomalaisesta visakoivusta valmistettu Aarni XO on elegantti rannekello Sinulle, joka etsit ainutlaatuista kelloa.

Toimitusaika 2 - 5 työpäivää

AARNI XO – Visakoivu


 • Valmistaja: Aarni Wood
 • Malli: XO Curly Birch Visakoivu
 • Koneisto: Ronda 1063 (Quartz)
 • Materiaali: Visakoivu
 • Rungon leveys: 43 mm
 • Rungon paksuus: 8 mm
 • Rungon väri: Visakoivu
 • Ominaisuudet: Sekuntiviisari
 • Lasi: Safiiripinnoitettu mineraalilasi
 • Taulun väri: Shampanja
 • Vesitiiviys: 3 ATM / 30 m
 • Ranneke: Puuranneke
 • Rannekkeen väri: Visakoivu
 • Rannekkeen leveys: 21 mm


Todella upea Aarni XO Visakoivu -rannekello, joka on valmistettu suomalaisesta visakoivusta.

Kotimainen visakoivu tekee kellosta upean värisen. Aito puu antaa kellolle kauniin yksilöllisen kuvioinnin ja pinnan.

Ainutlaatuisen Aarni XO Visakoivu -kellon puinen runko on halkaisijaltaan 43 mm ja paksuudeltaan 8 mm. Kello sopii niin miehille kuin naisillekin.

Myös kellon 21 mm leveä ranneke on valmistettu visakoivusta. Rannekkeen lukko on ruostumatonta terästä.

Koneistona on laadukas ja tarkka sveitsiläinen viisikivinen Ronda 1063 -kvartsikoneisto.

Kellossa on tyylikkään yksinkertainen shampanjanvärinen kellotaulu kullanvärisillä viisareilla ja Aarni-logolla. Kellotaulun ympärillä on kullanvärinen rengas, eikä musta rengas kuten joissain kuvissa.

Lasina kellossa on naarmuuntumaton kestävä safiiripinnoitettu mineraalilasi.

Aarni-kelloille myönnetään kolmen vuoden takuu.


Visakoivu - Puinen marmori.

Kotimainen visakoivu lumoaa värivaihteluilla ja mutkittelevilla puusyillä. Visa on rauduskoivussa esiintyvä mutaatio, jonka vuoksi puu haarautuu runsaasti tehden siitä tiiviin ja kestävän.

Visakoivu on Suomen arvokkain puulaji – sen arvo on parhaimmillaan satakertainen muihin puulajeihin verrattuna. Jo Keski-Euroopan aatelisto ja Venäjän tsaari ovat arvostaneet tätä kotimaista jalopuuta: Aleksanteri I:n tiedetään lahjoittaneen Napoleonille visakoivuisen huonekaluston. Puiseksi marmoriksi kutsutun visakoivun aaltoileva pintakuvio vie ajatukset Suomen tuhansien järvien äärelle. Juuret syvällä Suomen mullissa, tämä metsiemme jalokivestä tehty kello kertoo muutakin kuin aikaa.


Aidosti tiivis rakenne.

Nauti kellostasi kaikissa tilanteissa. Puinen kuori kätkee sisäänsä tarkasti työstetyn ruostumattomasta teräksestä valmistetun kotelon. Kierrettävä takakansi sinetöi rakenteen ja pitää koneiston turvassa pölyltä sekä vedeltä. Voit huoletta nauttia päivittäisistä askareistasi kellon kanssa.

Safiiripinnoitettu mineraalikristallilasi kiinnittyy suoraan teräksiseen runkoon. Safiiripinnoite tekee lasista käytännössä naarmuuntumattoman. Mineraalikristallilasi takaa hyvän iskunkestävyyden. Myös sukelluskelloissa suositaan vastaavaa lasityyppiä sen erinomaisten ominaisuuksien vuoksi.Koneisto - Tinkimätöntä tarkkuutta.

Kellon sydämenä toimii sveitsiläinen Ronda-koneisto. Perheyritys on kasvanut vuosikymmenien kuluessa yhdeksi maailman merkittävimmistä koneistovalmistajista. Pitkän ja huolellisen tuotekehityksen tuloksena pääset nauttimaan loistavasta koneistosta Aarni-kellossasi. 

Koneisto sisältää 5 synteettistä jalokiveä kitkan minimoimiseksi. Paristo kestää pitkään ja kello käy tarkasti kaikissa tilanteissa.Rannekkeen pituuden säätäminen

Aarni on tehty sopivaksi kaiken kokoisille ranteille. Kellon ranneke on mahdollista säätää juuri itselleen sopivaksi poistamalla tai lisäämällä puisen rannekkeen paloja. Jokaisen kellon mukana toimitetaan ylimääräiset jatkopalat sekä pienet ruuvimeisselit, joiden avulla rannekkeen säätö onnistuu kätevästi myös kotona. Arvostelut 0 arvostelua