AARNI XO – Eeben
AARNI XO – Eeben AARNI XO – Eeben AARNI XO – Eeben AARNI XO – Eeben AARNI XO – Eeben AARNI XO – Eeben

AARNI XO – Eeben

Aarni
159,92 €
199,90 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24 %

Mystiikkaa ja klassista kauneutta.Upea kello lumoaa kantajansa ja kääntää katseet sekä miesten että naisten ranteissa.

Toimitusaika 2 - 5 työpäivää

AARNI XO – Eeben


 • Valmistaja: Aarni Wood
 • Malli: XO Ebony Eeben
 • Koneisto: Ronda 1063 (Quartz)
 • Materiaali: Eebenpuu
 • Rungon leveys: 43 mm
 • Rungon paksuus: 8 mm
 • Rungon väri: Eebenpuu
 • Ominaisuudet: Sekuntiviisari
 • Lasi: Safiiripinnoitettu mineraalilasi
 • Taulun väri: Musta
 • Vesitiiviys: 3 ATM / 30 m
 • Ranneke: Puuranneke
 • Rannekkeen väri: Eebenpuu
 • Rannekkeen leveys: 21 mm


Todella upea Aarni XO Eeben -rannekello, joka on valmistettu kestävästä eebenpuusta.

Eksoottinen eebenpuu antaa kellolle upean tummanruskean värin, joka on lähes musta. Eebenpuu on todella tiivistä ja kestävää.

Ainutlaatuisen Aarni XO Eeben -kellon puinen runko on halkaisijaltaan 43 mm ja paksuudeltaan 8 mm. Kello sopii niin miehille kuin naisillekin.

Myös kellon 21 mm leveä ranneke on valmistettu eebenpuusta. Rannekkeen lukko on ruostumatonta terästä.

Koneistona on laadukas ja tarkka sveitsiläinen viisikivinen Ronda 1063 -kvartsikoneisto.

Kellossa on tyylikkään yksinkertainen mattamusta kellotaulu kullanvärisillä viisareilla ja Aarni-logolla. Kellotaulun ympärillä on hieno kullanvärinen rengas.

Lasina kellossa on naarmuuntumaton kestävä safiiripinnoitettu mineraalilasi.

Aarni-kelloille myönnetään kolmen vuoden takuu.


Eebenpuu - Tummaa arvokkuutta.

Eebenpuu on arvokas ja lumoava puulaji. Sen lähes sysimustat sydänosat henkivät tuhansien vuosien taakse ulottuvaa historiaa: kestävyytensä ja kauneutensa vuoksi eebenpuuta on käytetty muun muassa Antiikin Egyptin hautamuistomerkeissä. Arvokkaasta ja jykevästä eebenpuusta valmistetaan myös mm. pianon mustat koskettimet. Suosionsa vuoksi valtaosa eebeniksi laskettavista puulajeista on nykyisin uhanalaisia. Siksi käytämme vain FSC-sertifioitua eebenpuuta, lähinnä Mosambikista ja muualta Afrikasta.


Koneisto - Tinkimätöntä tarkkuutta.

Kellon sydämenä toimii sveitsiläinen Ronda-koneisto. Perheyritys on kasvanut vuosikymmenien kuluessa yhdeksi maailman merkittävimmistä koneistovalmistajista. Pitkän ja huolellisen tuotekehityksen tuloksena pääset nauttimaan loistavasta koneistosta Aarni-kellossasi. 

Koneisto sisältää 5 synteettistä jalokiveä kitkan minimoimiseksi. Paristo kestää pitkään ja kello käy tarkasti kaikissa tilanteissa.


Aidosti tiivis rakenne.

Nauti kellostasi kaikissa tilanteissa. Puinen kuori kätkee sisäänsä tarkasti työstetyn ruostumattomasta teräksestä valmistetun kotelon. Kierrettävä takakansi sinetöi rakenteen ja pitää koneiston turvassa pölyltä sekä vedeltä. Voit huoletta nauttia päivittäisistä askareistasi kellon kanssa.

Safiiripinnoitettu mineraalikristallilasi kiinnittyy suoraan teräksiseen runkoon. Safiiripinnoite tekee lasista käytännössä naarmuuntumattoman. Mineraalikristallilasi takaa hyvän iskunkestävyyden. Myös sukelluskelloissa suositaan vastaavaa lasityyppiä sen erinomaisten ominaisuuksien vuoksi.Rannekkeen pituuden säätäminen

Aarni on tehty sopivaksi kaiken kokoisille ranteille. Kellon ranneke on mahdollista säätää juuri itselleen sopivaksi poistamalla tai lisäämällä puisen rannekkeen paloja. Jokaisen kellon mukana toimitetaan ylimääräiset jatkopalat sekä pienet ruuvimeisselit, joiden avulla rannekkeen säätö onnistuu kätevästi myös kotona. Arvostelut 0 arvostelua